BoekenZhighlightZSlider

Secret Scouts en De Verloren Leonardo eind juni weer in de schappen

Eind juni ligt de heruitgave van het veelgeprezen superspannende jeugdboek ‘Secret Scouts en De Verloren Leonardo’ in de winkel. Secret Scouts en De Verloren Leonardo is het eerste deel uit de nieuwe Secret Scouts-serie. Razendsnelle avonturen met spanning tot de laatste bladzijde.

De Secret Scouts-serie draait om vriendschap, avontuur en mysterie en heeft een sterke link met kunstgeschiedenis. Waar kunsthistorische onderwerpen doorgaans saai gebracht worden, als een opsomming van feiten, besloot het schrijversduo mysterieuze feiten te verweven met fictie, met als resultaat een veel geprezen razendspannend avonturenverhaal.

Het verhaal:
Als de vrienden Tom, Lisa, Sophie en Jack een vreemde schets krijgen verandert hun doodgewone leven van de ene op de andere dag. Ze gaan op onderzoek uit omdat ze willen weten waar de schets precies vandaan komt. Dan blijkt dat ze een groot geheim op het spoor zijn, waardoor ze in gevaarlijke situaties belanden. Ze stelen een oud manuscript in Parijs, spelen mee in een eeuwenoud sportspel en moeten ongezien met een lijk door Florence zien te komen. Er is geen tijd te verliezen. Met gevaar voor eigen leven zetten ze de zoektocht voort.
Zullen ze achter de waarheid komen rond het grootste geheim ooit: De Verloren Leonardo?

Eind juni: Secret Scouts en De Verloren Leonardo (Deel I)
Najaar: Secret Scouts en de vermiste president (Deel II)

Geef een reactie