KlassiekPodiumZhighlightZSlider

Live CD/DVD ’Das konzert aus dem Kesselhaus’ van Helene Fischer komt op 8 september uit

Met haar zelfgetitelde studioalbum, dat op 12 mei jl. uitkwam, heeft Helene Fischer opnieuw bewezen een enorm publiek in vervoering te kunnen brengen. Al sinds de release staat het album ’Helene Fischer’ onafgebroken in de Album Top 10 in zowel Duitsland, Oostenrijk als Zwitserland. Van Fischer is bekend dat haar werk zich in kwaliteit meet met dat van haar internationale collega supersterren. Dat, in combinatie met haar louter in het Duits gezongen liedjes, maakt Fischer uniek en een van de meest succesvolle Europese artiesten van dit moment.

Kort na de release, op 24 mei jl, gaf Fischer een exclusief optreden in het Kesselhaus in München. Voor een select publiek zong ze er het werk van haar nieuw verschenen album ‘Helene Fischer’. Tijdens de twee uur durende show kwamen ook haar grootste hits voorbij, waaronder ‘Atemlos Durch Die Nacht’, Duitsland’s meest succesvolle download track ooit. Voor alle fans, die er niet bij konden zijn, brengt Fischer dit exclusieve live concert integraal uit op CD en DVD, precies op de datum waarop haar nieuwe tournee van start gaat, namelijk vrijdag 8 september a.s.

Geef een reactie