BoekenZSlider

Nieuwe boek Johan Cruijff verschijnt 20 september

Op 20 september verschijnt ‘Mijn voetbal’ van Johan Cruijff. Aan de hand van 14 basisprincipes laat Cruijff de essentie van voetbal zien. Zijn lessen staan niet alleen garant voor succes op het veld, het zijn ware levenslessen. Hét lijfboek voor elke voetballiefhebber, van jong tot oud en van amateur tot prof.

‘Johan Cruijff – Mijn voetbal’ laat zien waar Cruijff voor staat: mooi, aanvallend voetbal, veel aandacht voor de voetballer zelf en bovenal: spelplezier. Dat is de grootste motor van succes. Zijn visie is niet zomaar een mening maar een overtuiging, gebaseerd op tientallen jaren ervaring op het hoogste niveau. Een visie waarmee hij zichzelf en veel andere talentvolle spelers naar de absolute top bracht en waar nog elke dag aan wordt gerefereerd.

‘Johan Cruijff – Mijn voetbal’ is opgetekend door Jaap de Groot. Waar Johan Cruijff in de autobiografie ‘Johan Cruijff – Mijn verhaal’, die vorig jaar verscheen, vooral de balans van zijn leven opmaakt, bevat Mijn voetbal zijn bijzondere visie op het voetbal. Volgens Cruijff een prachtig en simpel spel, waar je vooral veel plezier aan moet beleven. Van ‘Johan Cruijff – Mijn verhaal’ zijn meer dan 200.000 exemplaren verkocht.

ISBN: 9789046822999

Geef een reactie