BoekenZhighlightZSlider

Hockey met Naomi

Het eind van het hockeyseizoen is in zicht, maar het belooft een geweldige hockeyzomer te worden. Met de Hockey Women’s World Cup 2018 in London, de Hockey Champions Trophy in Breda en natuurlijk met het zojuist verschenen (jeugd)boek Hockey met Naomi van Naomi van As!

Europees, wereld- en Olympisch kampioen en uitgeroepen tot beste speelster van de wereld 2009 en 2016 Naomi van As gaat in haar non-fictieboek voor kinderen, getiteld Hockey met Naomi, in op alle aspecten die hockey zo leuk maken, ze geeft tips en deelt ze haar ervaringen op en om het veld. Ze put hierbij uit haar lange (inter)nationale carrière.

Want wat moet je weten als je erover nadenkt om op hockey te gaan of er binnenkort op gaat? Welke oefeningen zijn geschikt als warming up? Hoe word je beter? Hoe gaat het als je op topniveau speelt? Wat zijn Naomi’s beste passeerbewegingen? Hoe bereid je je goed voor op een wedstrijd? En hoe ziet het leven als profhockeyer eruit? Je leest het allemaal in Hockey met Naomi.

Uitgever: Karakter Uitgevers B.V.
ISBN: 978 90 4521 307 1

KOOP ONLINE