FilmZhighlightZSlider

Johnny English Strikes Again, en hoe!

Dinsdag 18 september was het de premiere van de actie-heldenfilm ‘Johnny English strikes again’ met in de hoofdrol een rol weggelegd voor Rowan Atkinson aka Mr. Bean himself. Helaas was hij niet aanwezig bij deze in Engelse stijl aangekleede avond, maar onderstaande BN-ers waren gelukkig wel aanwezig: Maan, Chloé Leenheer, Lakshmi Swami-Persaud, Dian Biemans, Marvin Verwijk, Lente Voorhoeve, Dave Dekker, Sara Dol, Casper Feddema, Sam de Wit, Levi van Kempen, André Dongelmans, Amanda Rijff, Jermaine Fleur, Manou Jue Cardoso, Veras Fawaz, Hannelore Zwitserlood, Yldau de Boer, Lucas Kamphuis, Koen van Heest, Tom Afman, Ilse van Kollenburg, Dianne van den Eng, Anna-Alicia Sklias, Alwin Burke, Hassan Slaby, Fleur Verwey, Jojo Pors, Ferry de Ruiter, Noor Boufrach, Birgit Kunstt, Guillermo Hilversum, Tom van Kessel, Dianne van den Eng, Bente Fokkens, Noah Zeeuw, Samantha Steenwijk en Koen Kardashian.

JOHNNY ENGLISH STRIKES AGAIN is het derde deel van de komische Johnny English-filmreeks, met Rowan Atkinson als de populaire geheim agent. Dit nieuwe avontuur begint wanneer na een cyber-aanval de identiteitsgegevens van alle geheim agenten in Groot Brittannië op straat komen te liggen. Hierdoor is de voormalig spion Johnny English de laatste hoop van de Britse geheime dienst. Hij wordt ingeschakeld om de meesterhacker achter deze aanval te vinden.

Het is een grote uitdaging voor de onhandige Johnny English om met behulp van de moderne technologie zijn missie met succes te volbrengen. Gelukkig bestaan er nog zaken zoals een Aston Martin uit de vorige eeuw, een opblaasboot en opblaas-wattenstaafjes. Naast Atkinson spelen in de film namen als  Ben Miller (Paddington 2), Olga Kurylenko (Quantum of Solace, Oblivion), Jake Lacy (Carol, Rampage) en Emma Thompson (Beauty and the Beast, Bridget Jones’s Baby, Love Actually).

Foto’s (c) Armelle van Helden