Colofon

De Gele Culturele is een onafhankelijk cultuurmagazine en is onderdeel van de Maxa-Group. De Gele Culturele richt zich op alle soorten cultuur. De Gele Culturele is nieuw, maar groeit iedere dag nog, vandaar dat de mogelijkheden op het moment enorm zijn. Om mee te werken aan De Gele Culturele, hebben wij hier enkele vacatures opgesomd.

Hoofdredactie:
Norman vd Wildenberg

Technisch Management:
Sandro Takke

Boek: Dexter Reijsmeijer (Coördinator), Romy van den Nieuwenhof, Carolien Stolz, Bas Oeijen, Bart Teunis, Kimberley Reijsmeijer, Saskia Boree, Fany van Hemelen, Inge van de Vegte, Marie-Louise Reichenbach, Frank Reijsmeijer, Mirjam van Elst, jij?

Film: Romy van den Nieuwenhof, jij?

Podiumkunsten: Bas Oeijen (Coördinator), Marie-Louise Reichenbach, Dexter Reijsmeijer, Serge Julien, Serge vd Lisdonk, Hans Kreutzer, jij?

Demo’s en Cd’s ter recensie:
De Gele Culturele brengt naast nieuws en actualiteiten ook recensies van boeken en (pers-)voorstellingen. Uitgevers, impressariaten, organisaties, promotors, acts en managements kunnen hiervoor contact opnemen met de redactie: redactie@degeleculturele.nl. Het aanvaarden van voorstellingen en boeken ter recensie garandeert geen recensie of positieve beoordeling. Neem voor het sturen altijd eerst contact op met onze redactie, zo voorkomt u teleurstellingen.

Het redactie adres van De Gele Culturele is:
De Gele Culturele
Burgemeester van Hoofflaan 26
5503 BN Veldhoven

Geef een reactie