MusicalPodiumZhighlight

Musical HAIR doet oude tijden herleven in het Hilton Hotel Amsterdam

De musical HAIR komt naar Amsterdam en daarom lieten hoofdrolspelers William Spaaij en Raffaëla Paton vandaag het beroemde beeld van John Lennon en Yoko Ono herleven in suite 702 van het Hilton Hotel in Amsterdam.

Een historische plek waar, deze week precies 48 jaar geleden, de Beatles-zanger en zijn echtgenote tijdens hun huwelijksreis een week lang in bed verbleven en pers ontvingen. Zij wilden hiermee wereldvrede promoten en protesteren tegen de oorlog in Vietnam. HAIR brengt je terug naar die tijd van flower power, vrije liefde en de Vietnamoorlog. Met z’n boodschap van liefde en verdraagzaamheid is het verhaal nog altijd actueel.

HAIR is vanaf 31 maart te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam en speelt de allerlaatste voorstelling hier op 23 april.

Foto: Roy Beusker

Geef een reactie