FilmZhighlightZSlider

Alternatieve horrorfilm US in premiere

Dinsdag 19 maart ging in Pathe Arena de horrorfilm US in premiere. Daarbij waren de volgende BN-ers aanwezig: Bradley Braafhart, Birgit Kunstt, Jojo Pos, Dianne van der Eng, Nanouk Meijer, Nick Golterman, Glenn Eilbracht, London Loy, Valentino Kemper, King Faiseel, Amber Delil, Sergio Ijssel, Marvin Verwijk, Guillermo Hilversum, Mouad ben Chaib, Noah Zeeuw, Quinty Misiedjan, Julia Bakker, Karsten van Broekhoven, Lucas Kamphuis, Tom van Kessel, You-tubbers OMGitsTiesto en Mick, Fortnite gamer Thorben, Tom Afman, Stephanie Afrifa, Jesper Kleynen, en Marciano de Vlugt.

Waar gaat de film over?
“They wont stop till they kill us”, “They think like us”en “They look exactly like us” zijn zaken die een klein tipje van de sluier oplichten waar de film over gaat. Het doodnormaal Amerikaans gezin Wilson blijkt dubbelgangers te hebben, die niets dan kwaad in de zin hebben. Schuldgevoelens, angst, de blanke en bruine middenklasse, niks gaat regisseur Jordan Peele uit de weg in deze horrorfilm.

US is vanaf 21 maart te zien in de bioscoop.

Foto’s (c) Armelle van Helden