FilmZhighlightZSlider

The Hustle laat je lachspieren hard werken

Afgelopen donderdag was de premiere van de komische film The Hustle. De presentatie was in handen van Stephanie van Eer. Op de rode loper in Pathé Arena kwamen onder andere de volgende BN-ers langs: Mylene en Rosanne Waalewijn, Fabienne Oonk, Fleur Verwey, Marvin Verwijk, Charlotte Arts, Nanouk Meijer, Mike Verhoef, Glenn Eilbracht, Zaid el Ouardani, Michelle Bruin, Amber Leemans, Nick Golterma, Guillermo Hilversum, Amber Delil, Carlo Lens, Jojo Pors, Luna Dubois, Vincent Visser, Lente Voorhoeve, Leroy Jory, Naomi Sauer, Karsten van Broekhoven en Casper Feddema.

Waar gaat de film The Hustle over?

The Hustle gaat over 2 vrouwelijke zwendelaren, gespeeld door niemand minder dan Anne Hathaway en Rebel Wilson. Ze belanden beide in een Frans dorp waar alleen maar rijke mensen wonen, en hoe kun je die beter geld of sieraden aftroggelen dan door dit samen aan te pakken?

Veel leuke situaties waar het teamgevoel steeds beter wordt, totdat er nog een derde zwendelaar in het spel komt. The Hustle draait vanaf nu in de bioscoop.

Foto´s (c) Armelle van Helden