BoekenZhighlightZSlider

Verschijning Killer Country van Mike Nicol uitgesteld tot nader order

De verschijning van de nieuwste thriller van Mike Nicol, Killer country, wordt uitgesteld tot nader order. De verschijning van het boek was gepland op 9 februari. Van 20 tot en met 23 april zal Nicol een bezoek brengen aan Nederland. De nieuwe verschijningsdatum zal rond diezelfde periode gepland worden, de exacte datum volgt binenkort.

Mike Nicol (1951) is journalist en schrijver. Voordat Nicol begon met het schrijven van misdaadthrillers schreef hij romans, poëzie en non-fictie, waaronder Mandela: het geautoriseerde portret (2006). Zijn Kaapstadtrilogie wordt vertaald in meerdere landen en is een groot succes in Zuid-Afrika en Duitsland. Payback, het eerste deel van de trilogie, werd ook in Nederland zeer goed ontvangen en genomineerd als thriller van het jaar door de VN Detective en Thrillergids. Mike Nicol woont in Kaapstad.

Killer Country
De voormalige wapensmokkelaars Mace Bishop en Pylon Buso proberen in Kaapstad een nieuw, ontspannen leven op te bouwen. Maar wanneer ze proberen hun foute geld in een lucratieve deal te steken, krijgen ze te maken met levensgevaarlijke tegenstanders: de corrupte politicus Obed Chocho en de gewetenloze killer Spitz, die dodelijk efficiënt te werk gaat op de hypnotiserende klanken van killer-countrymuziek. Tot overmaat van ramp heeft ook hun oude vijand Sheemina February nog een rekening met ze te vereffenen.

Geef een reactie