jazzZhighlight

New Cool Collective en John Buijsman voor het eerst samen

New Cool Collective en acteur John Buijsman gaan een samenwerking aan in een nieuw project: RADIO NCC. Niet via de ether, maar komende maand in een select aantal Nederlandse theaters.

New Cool Collective ging in haar 23-jarige bestaan al vele samenwerkingen aan, ook in de theaterwereld. Zo maakten de mannen programma’s met Jules Deelder, deden ‘Jungle Book’ met Bart Chabot en ontvingen een Gouden Kalf voor de muziek van Ari Deelders ‘Toegetakeld door de liefde’. Nu dus terug in de theaters met steengoede muziek en vlammend spel van John Buijsman.

New Cool Collective is te gast in het radioprogramma van John. De presentator heeft de band uitgenodigd voor een uitzending volledig gewijd aan de muziek, invloeden en achtergronden van New Cool Collective. De band voelt zich vereerd en heeft, zoals altijd, zin om te spelen. John blijkt een groot fan. Misschien iets te groot…

New Cool Collective en acteur John Buijsman

3-3 Wilminktheater, Enschede
5-3 Speelhuis, Helmond
23-3 De Oosterpoort, Groningen
24-3 Leidse Schouwburg, Leiden
25-3 Oude Luxor Theater, Rotterdam

Geef een reactie