PodiumZhighlightZSlider

Hans Teeuwen met cabaretshow op Lowlands

Vandaag wordt bekend dat Hans Teeuwen met zijn nieuwe cabaretshow ‘Echte Rancune’ op het hoofdpodium van Lowlands staat. Tijdens Lowlands staat Hans Teeuwen met zijn nieuwe cabaretshow ‘Echte Rancune’ op de planken van het gigantische hoofdpodium in de Alpha-tent. Twee weken geleden werd al bekend dat de gevierde cabaretier in 2016 terugkeert naar het theater voor zijn eerste programma in vijf jaar. De kaartverkoop voor deze ruim veertig shows in Nederland en België gaat als een speer. Met zijn vorige tour rond de show ‘Spiksplinter’ in 2011 kreeg de scherpschutter met de botte bijl de Heineken Music Hall met gemak acht keer achter elkaar vol.

Hans Teeuwen in de Alpha op Lowlands

Zijn nieuwe show belooft een Teeuwen in ouderwetse vorm: een set boordevol karaktermoord op belangrijke koppen boven het maaiveld en openhartige een-op-eengesprekken over Teeuwens eigen zwakheden zoals narcisme en een hardnekkige softdrugsverslaving. Voor zover je een-op-een kunt gaan met twintigduizend man in een afgeladen Alpha dan.

De vierentwintigste editie van het festival vindt plaats van 19 t/m 21 augustus op evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen.

Foto (c) Marcel Hakvoort

Geef een reactie