FilmZhighlightZSlider

Veel huisdieren op première Huisdiergeheimen (The secret life of pets)

Wat doet je huisdier wanneer jij niet thuis bent? Huisdiergeheimen onthult het! Huisdiergeheimen (The secret life of pets) is de nieuwe vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van Despicable Me/Verschrikkelijke Ikke, Despicable Me 2/Verschrikkelijke Ikke 2 en Minions.

Wat spoken huisdieren uit als de baasjes van huis zijn? In Huisdiergeheimen (The secret life of pets) volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal.

SR4A7875

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Fedja van Huêt (Max), Frank Lammers (Duke), Jandino Asporaat (Sneeuwbal), Peggy Vrijens (Gidget), Karin Bloemen (Chloe), Georgina Verbaan (Katie), Erik van Muiswinkel (Pops), Roué Verveer (Buddy), DJ Hardwell (Mel), Murth Mossel (Ozon), Derek de Lint (Tiberius), en Henry van Loon (Norbert), Giel de Winter, Stefan Jurriens en Thomas van der Vlugt.

In de originele versie met de stemmen van o.a. Louis C.K. (Max), Eric Stonestreet (Duke), Kevin Hart (Snowball), Jenny Slate (Gidget), Ellie Kemper (Katie), Lake Bell (Chloe), Dana Carvey (Pops), Hannibal Buress (Buddy), Bobby Moynihan (Mel), Steve Coogan (Ozone), Albert Brooks (Tiberius), en Chris Renaud (Norman).

SR4A7889

Huisdiergeheimen (The secret life of pets) draait vanaf 3 augustus in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D. Vanaf 27 juli overal voorpremières.

De kinderen werden volop verwend, met een gebakje met een van de huisdieren erop afgebeeld, drinken, een ijsje en popcorn. Op de rode loper kwam een deel van de stemmencast voorbij, inclusief echte huisdieren: Fedja van Huêt met een Jack Russel, Peggy Vrijens met een witte keeshond, Roué Verveer met een tekkel, en Murth Mossel met een heuse naaktkat. Jandino Asporaat had alleen een knuffel-konijn bij zich, en zijn zoontje. Daarnaast kwamen de volgende BN-ers langs: Javier Guzman met vrouw en dochter, Sipke Jan Bousema met zijn partner, Priscilla Knetemann, Rogier Komproe met vriendin, Hugo Metser met zijn familie en ook Nurlaila Karin en Sandra Ysbrandy met hun gezinnen.

Geef een reactie