Podium

Parktheater Eindhoven opent nieuw restaurant

Vanaf 1 november opent Smaaktheater Dertien zijn deuren. Een speciaal drie gangen keuzemenu, a la carte dineren, nog even een snelle hap voor de voorstelling, een verrassend kindermenu, het is allemaal mogelijk in het nieuwe restaurant van Parktheater Eindhoven.

Bezoekers van het Parktheater kunnen voortaan heerlijk eten in Smaaktheater Dertien, het eigen restaurant van Parktheater Eindhoven. Voorafgaand aan een voorstelling of na afloop van een matinee. Het keukenteam stelt met zorg de smakelijkste gerechten samen en zorgt er uiteraard voor dat de bezoeker op tijd in de zaal is voor de voorstelling.

Naast een speciaal drie gangen keuzemenu à € 27,50 en a la carte dineren, is het ook mogelijk om kort voor de voorstelling nog iets te eten. Bovendien is er extra aandacht voor kinderen met een verrassend kindermenu.
Elke maand tenslotte, staat een artiestengerecht op de kaart. De chef kok creëert hiervoor in overleg met één van de optredende artiesten een speciaal gerecht afgestemd op wensen van de theaterster.

Smaaktheater Dertien volgt restaurant Proef Me Nu (voorheen Park & Pluche) op, dat helaas zijn deuren heeft moeten sluiten vanwege een faillissement.

Geef een reactie