FilmZhighlightZSlider

Beangstigende voorpremiere Halloween

Vrijdag 26 oktober was het dan eindelijk tijd voor de voorpremiere van de film Halloween. De volgende BN-ers waren hierbij o.a. aanwezig: Timor Steffens, Valentino Kemper, Sanne de Kramer, Montell van Leijen, Latanya Renfrum, Ritse de Jong, Manou Jue Cardoso, Tom van Kessel, King Faisel, Marvin Verwijk, Glenn Eilbracht, Dian Biermans, Leroy Jory, Denzel von Deira, Lois Beekhuizen, Farrieda Smit, Lakshmi Swami Persaud, Nanouk Meijer en Taco Snelleman.

Waar gaat de film over?
In Halloween keert Jamie Lee Curtis terug in de iconische rol van Laurie Strode, die voor de allerlaatste keer de confrontatie aangaat met Michael Myers. Veertig jaar geleden ontsnapte ze aan zijn slachtpartij tijdens Halloween en sindsdien heeft ze nachtmerries over deze gemaskerde seriemoordenaar. Horrorlegende John Carpenter werkte aan de film als uitvoerend producent en als adviseur bij de opnames. Hij deed dit samen met de meest toonaangevende horrorproducent van dit moment Jason Blum (Get Out, Split, The Purge, Paranormal Activity). Filmmakers David Gordon Green (regie & scenario) en Danny McBride (scenario) hebben zich laten inspireren door Carpenters klassieker uit 1978, en schreven een verhaal dat na de gebeurtenissen uit die film een nieuwe weg inslaat.

Vanaf 26 oktober speelt de film in de bioscoop.

Foto’s (c) Armelle van Helden