FilmZhighlightZSlider

Premiere Happy Death Day 2U

Dinsdag 12 februari was de filmpremiere van Happy Death Day 2U, en daar waren onder andere de volgende BN-ers: Noah Zeeuw, Leroy Jory, Glenn Eilbracht, King Faisell, Lente Voorhoeve, Bryan Stricker, Ilias Chaabit, Laty Davelaar, Taco Snelleman, Dianne van der Eng, Bradley Braafhart, Casper Feddema, Jojo Pors, Evelien van Buren en Lucas Kamphuis, Amber Delil, Erik van der Hoff, Dylan Peys, Romy Krommert, Kimberley Fransens en Denzel von Deira, Zaid Ouardani, Marvin Verwijk, Karsten van Broekhoven en Ilse Kremer.

Waar gaat de film over?

Tree Gelbman (gespeeld door Jessica Rothe) beleeft haar verjaardag keer op keer na iedere keer eerst dood gegaan te zijn, vermoord door een persoon met een groot baby-makser. En dood gaan lijkt makkelijker te zijn dan de gevaren aan te gaan die haar daarna opwachten.

Happy Death Day 2U draait vanaf 14 februari in de bioscoop.

Tekst en foto’s (c) Armelle van Helden