MusicalPodiumZhighlight

Kom je musicalkennis testen in de ‘Musical Escaperoom’

Het laatste weekend van augustus start met de Uitmarkt in Amsterdam het nieuwe culturele seizoen. Stage Entertainment Nederland laat op zaterdag 29 en zondag 30 augustus theaterliefhebbers kennismaken met uiteenlopende titels. Dit gebeurt onder andere in de exclusieve ‘Musical Escaperoom’, die gedurende het hele weekend op de Uitmarkt te bezoeken is. In het DeLaMar Theater vindt op zaterdag 29 augustus een unieke preview plaats van de nieuwe Nederlandse musical De Tweeling. Op zondagavond wordt de Uitmarkt op het hoofdpodium traditioneel afgesloten met De Musical Sing a Long, waar dit jaar onder andere The Bodyguard, Grease en Beauty and the Beast acte de présence geven.

Musical Escaperoom
In de Musical Escaperoom kunnen de bezoekers van de Uitmarkt in een spannend spel hun musicalkennis testen. Het spel vindt plaats in een speciaal ingerichte kamer vol raadsels, die uiteraard allemaal betrekking hebben op de voorstellingen van Stage Entertainment Nederland. De deelnemers krijgen circa 15 minuten de tijd om de verschillende opdrachten te voltooien en daarmee de code van de deur van de Musical Escaperoom te kraken. Onder alle deelnemers die zich hebben weten te bevrijden wordt na afloop van de Uitmarkt een musicalpakket verloot, bestaande uit vrijkaarten voor alle voorstellingen van Stage Entertainment Nederland in het nieuwe theaterseizoen.

Geef een reactie