PodiumPrijsvraagZSlider

Win kaarten voor Chloe Charles in Paradiso

Op 30 september zal Chloe Charles haar nieuwe album ‘With Blindfolds On’ presenteren in Paradiso, Amsterdam. ‘With Blindfolds On’ is het langverwachte nieuwe album van Chloe Charles. Haar debuutalbum ‘Break The Silence’ werd goed ontvangen en leidde tot verschillende mooie festivaloptredens waarvan het optreden op North Sea Jazz 2014 één van de hoogtepunten was.

‘With Blindfolds On’ laat een volwassen Chloe horen die je meeneemt langs de verschillende facetten van haar rijke gevoelsleven. Openingstrack ‘Black & White’ zet direct de toon van het album in een stijl die zich het beste laat omschrijven als orchestral soul pop. ‘Black & White’ kreeg twee onderscheidingen in de John Lennon Songwriting Contest. Grappig detail is dat Chloe Charles de stiefzus is van John Lennon’s zoon Julian.

Met dit album daagt Chloe zichzelf en haar publiek ook uit om zelfopgelegde beperkingen los te laten en het leven meer intuïtief te ervaren. Als het ware “with blindfolds on” (met oogkleppen op) te leven. Chloe vertelt hierover: “Negeer je angst om te struikelen en leer weer om te spelen en grenzeloos te verkennen. Je zult merken dat het leven je veel verrassingen te bieden heeft.”

‘With Blindfolds On’ is op 4 september 2015 uitgekomen via Sonic Rendezvous. Op 30 september zal Chloe de nieuwe songs presenteren aan het publiek in Paradiso, Amsterdam en jij kan daar bij zijn! De Gele Culturele mag enkele kaarten weggeven aan haar lezers. Wil je 2 kaarten winnen, dan mail je je naam en woonplaats naar chloe@degeleculturele.nl en vertel ons waarom jij zou moeten winnen!

Geef een reactie