KunstMuseaZhighlight

Finalisten Best Client Award 2015 DDW: EHV365, Rijksmuseum en Industriepark Kleefse Waard

Citymarketingorganisatie EHV365, Rijksmuseum en Industriepark Kleefse Waard (IPKW) zijn dit jaar genomineerd voor de Best Client Award van Dutch Design Awards (DDA). De winnaar wordt bekendgemaakt op zaterdag 24 oktober tijdens Dutch Design Week in Eindhoven.

Best Client Award
Met de Best Client Award erkent DDA de toegevoegde (im)materiƫle waarde van design voor bedrijfsleven en instellingen. De prijs wordt jaarlijks toegekend aan de organisatie die design op de meest professionele wijze strategisch, duurzaam en innovatief weet in te zetten. De prijs werd eerder uitgereikt aan Artis (2014), Heijmans (2013), Suzanne Oxenaar en Otto Nan (2012) en Ahrend (2011).

Procedure en winnaar
De inzendingen werden beoordeeld door een jury van experts, bestaande uit Pieter Aarts (Design Management Netwerk), Rita van Hattum (BNO), Roel Stavorinus (Designmanagement en communicatie), Luuk Ros (Tijdschrift voor Marketing) en Mark van Iterson (Heineken). Zij selecteerden drie opdrachtgevers die volgens hen zowel de verbindende rol als de meerwaarde van design aantonen in de praktijk: EHV365, Rijksmuseum en Industriepark Kleefse Waard (IPKW). Hetzelfde vijftal wijst op zaterdag 24 oktober de winnaar aan. Meer over de finalisten en hun projecten valt te lezen op de website van DDA.

Dutch Design Awards
Dutch Design Awards zijn internationaal gerenommeerde prijzen voor het beste ontwerp van Nederland. De prijsuitreiking, een tentoonstelling met het werk van alle finalisten tijdens Dutch Design Week en de uitgave van het Dutch Design Jaarboek (in samenwerking met nai010 uitgevers) vormen samen een platform voor Dutch design in de volle breedte.

Geef een reactie