MuziektheaterPodiumZhighlight

Derde programma van Andermans veren Live! op 1 november in première

Er is altijd een derde… is het derde programma van het succesvolle collectief Andermans Veren Live! Kick van der Veer, presentator van het radio- en televisieprogramma Andermans Veren, stelde dit programma samen.

Jurrit de Bode, Dorien Haan, Bas Marée, Jelle Amersfoort en Johan Hoogeboom poetsen de juweeltjes van het Nederlandse theaterlied op. Er waait een frisse wind door de prachtigste melodieën en u wordt verrast met een nieuwe kijk op oude hits. Met liedjes van Boudewijn de Groot, Herman van Veen, Ivo de Wijs, Ramses Shaffy en Liebeth List, het Goede Doel en vele anderen.

De hele maand oktober is gereserveerd voor de try-outs en vanaf november reist het gezelschap door het hele land met ‘Er is altijd een derde’.

Voor de gehele speellijst klik hier.

Geef een reactie