BoekenZSlider

Nieuw Amsterdam verwerft Nederlandse rechten autobiografie van Johan Cruijff

De Nederlandse rechten op de autobiografie van Johan Cruijff My Turn zijn verkocht aan Uitgeverij Nieuw Amsterdam, zo is door het Johan Cruyff Management bekend gemaakt. De autobiografie zal de hele carrière van Cruijff omvatten en verschijnt in de herfst van 2016.

Het Internationaal uitgevershuis Pan Macmillan bemachtigde eerder al de wereldrechten – behalve die voor de Nederlandse markt – op de gedroomde autobiografie, zo maakte de uitgever onlangs op de boekenbeurs in Frankfurt bekend.

“Wij hebben er veel vertrouwen in dat Nieuw Amsterdam deze autobiografie op de juiste manier bij het Nederlandse publiek zal introduceren” Carole Thate, Cruyff Management.

Boudewijn Poelmann, directeur Novamedia, het moederbedrijf van Nieuw Amsterdam: “De band tussen Novamedia en Johan Cruijff is hecht en kent al een langere geschiedenis. Wij waarderen het vertrouwen van Johan en zijn management in Uitgeverij Nieuw Amsterdam. Ik verheug me enorm op dit boek. Ik denk dat veel mensen, net als ik, graag meer willen weten van Johan en van alles wat hij in zijn imposante carrière heeft meegemaakt.”

Geef een reactie