KunstMuseaZSlider

Maassluise Kunstenaar Anja Keijzer exposeert in Theater Koningshof

Anja Keijzer staat bekend om haar kleurrijke schilderingen van bloemen en expressieve vrouwenbeeltenissen. Als lid van de Stichting Maassluise Kunstenaars exposeert zij een selectie van haar schilderijen in Theater Koningshof.

“Bloemen blijven inspireren, de kleuren zijn oneindig.” Anja geeft de intensiteit van de kleur in krachtige streken weer in haar zeer uitvergrote bloemen. Door de talloze composities en de diversiteit van bloemen raakt zij nooit uitgeschilderd en is ieder doek weer uniek maar toch duidelijk onderdeel van haar collectie.

In eenzelfde kleurrijke stijl zijn vrouwfiguren een terugkerend thema in haar werk. Deze schilderijen maakt zij ook in poederkleuren.

Een prachtige selectie van het werk van Anja Keijzer is tot 30 december 2015 te bezichtigen in Theater Koningshof, Uiverlaan 20 in Maassluis.

Geef een reactie