jazzPodiumZhighlight

STUFF. naar het Grand Theatre

Na een verbluffende show tijdens de afgelopen editie van Into The Great Wide Open – en eerder ook al in Groningen tijdens Eurosonic – keert de Belgische formatie STUFF. op vrijdag 29 januari terug naar Groningen voor een optreden in het Grand Theatre! Muzikaal gaat dit uitzonderlijk creatieve gezelschap uit Brussel werkelijk alle kanten op: van free-jazz tot vooruitstrevende hiphop via futuristische dubstep met funky basloopjes. STUFF. kan in dat opzicht geplaatst worden in de hoek van hippe beatmakers als Flying Lotus, Dorian Concept en Hudson Mohawke.

De vijfkoppige band bracht in maart 2015 hun gelijknamige debuutalbum uit, dat zorgde voor veel uitverkochte shows in binnen- en buitenland. De show gaat gehost worden door het lokale label ‘Bambeats’ van DJ Georges Ribad.

Geef een reactie