CabaretPodiumZhighlightZSlider

Lama Martijn Oosterhuis headliner bij Courthouse Comedy Club

Courthouse Comedy Club: Krachtige comedy shows met een overdosis aan positieve energie die ervoor zorgen dat je tot in de late uurtjes kunt genieten van de DJ’s, muziek en sfeer. En dat allemaal op het beroemde Stratumseind in Eindhoven. De headliner van 29 januari is de fameuze Martijn Oosterhuis – bekend van het tv-programma De Lama’s en heeft reeds drie avondvullende programma’s op zijn naam staan – “Echt”, “Van Huis Uit” en “Smile” – Martijn Oosterhuis valt op door zijn materiaal dat direct uit het leven gegrepen is. Hij heeft een zeer grote grapdichtheid die er voor zorgt dat zowel een kleine theaterzaal met honderd man als een grote tent met vijfentwintighonderd toeschouwers een ultieme avond met comedy beleven.

MC zal dit keer Victor Luis van Es zijn. In eerste instantie oogt Victor erg rustig en nonchalant met een aangename dosis zelfverzekerdheid. In zijn hoofd is hij echter veel onrustiger, dit blijkt uit grappige observaties en anekdotes. Met zijn persoonlijkheid neemt hij je mee in zijn verhaal en weet hij de grootste en kleinste podia te vullen.

Ook presenteert Courthouse Comedy Club deze maand: Marco Lopes, waarbij Portugees bloed en een Haagse tongval de perfecte combinatie is voor deze scherpzinnige theatermaker. Marco maakt met een positieve insteek comedy, zonder dat er ironie insluipt. Hij weet je door zijn Mediterraanse uitstraling om zijn vinger te winden en niet meer los te laten!

Geef een reactie