MuseaZhighlight

Zo zag je het Rijks niet eerder

De grootste kunstschatten uit het Rijksmuseum, getekend door Jan Rothuizen, zijn nu gebundeld in een prachtig nieuw kleurboek. In ‘Kleur je Rijks‘ krijg je een inkijkje op plekken die je anders niet te zien krijgt, en zie je details die gewoonlijk verborgen blijven. De kleurplaten bevatten interessante informatie over de collectie en originele opdrachten. Dit voorjaar kan er eindelijk in stijl gekleurd worden. Een must have voor elke teken- en kunstliefhebber.

Jan Rothuizen (1968) is beeldend kunstenaar. Zijn werk wordt tentoongesteld in binnen- en buitenland, o.a. in de Townhouse Gallery in Cairo en in het New Museum in New York. Zijn tekeningen verschijnen maandelijks in de Volkskrant. Hij publiceerde ‘De zachte Atlas van Amsterdam’, ‘De zachte Atlas van Nederland’ en ‘The Soft Atlas of Amsterdam’.

‘Kleur je Rijks’ is vanaf vandaag te verkrijgen.
kleurplaat voor pb

Geef een reactie