Zhighlight

Festivaldirecteur Amersfoort Jazz sluit seizoen De Observant af

Woensdag 8 juni wordt het jazzseizoen in Stadscafé De Observant afgesloten. Alexander Beets, festivaldirecteur van Rabobank Amersfoort Jazz en tevens tenorsaxofonist blikt muzikaal terug op een mooi seizoen. Hij doet dit met zangeres Olga Meijer, bassist Marius Beets, pianist Miguel Rodriguez en drummer Gijs Dijkhuizen.

Alexander Beets: “We kunnen terugkijken op mooie optredens. Ik ben blij dat ik hier een keer per maand op het podium mag staan met een breed scala aan artiesten. Daarnaast ben ik zeer verheugd over de samenwerking met het JazzPodium Amersfoort wat ook meerdere verrassende concerten heeft geprogrammeerd in De Observant. Liefhebbers van jazz weten de weg naar dit podium steeds beter te vinden.”

Alexander Beets speelt in diverse formaties en heeft Cd’s opgenomen met andere saxofonisten zoals Hans Dulfer, Houston Person en Ronnie Cuber. De internationale pers noemde hem: “Een van de weinige tenor helden van dit moment”

Geef een reactie