BoekenZhighlightZSlider

Durf jij je hart te volgen en te leven met lef?

Het leven voor de volle 100% beleven, hoe doe je dat? Niet alleen door je hart te volgen, maar ook door kwetsbaar te zijn, positief te denken en door te zetten. In ‘Liever met lef’ geeft blogger Dagmar Valerie haar beste lifestyletips, verteld vanuit haar eigen levensverhaal. Met inspirerende quotes, leuke lijstjes en fijne tips om niet alleen te dromen, maar vooral te doen. Wat staat er op jouw bucketlist?

Dagmar Valerie probeert anderen te besmetten met positiviteit en zo een positief verschil te creëren. Zowel online als offline inspireert zij anderen om meer uit het leven te halen. Dagmar over ‘Liever met lef’: “Dit is echt een boek geworden om lekker doorheen te bladeren of om juist eens goed voor te gaan zitten, op je nachtkastje te leggen, inspiratie uit te halen voor je bucketlist of om cadeau te geven. Ik hoop van harte dat al je dromen werkelijkheid worden en dat deze tips en inspiratie je een stapje verder mogen helpen. Over durven dromen gesproken, dit najaar komen mijn grootste dromen uit! Ik verwacht namelijk twee kindjes, maar het is geen tweeling: onze zoon én Liever met lef. Ik kan niet wachten! Liever met lef ligt vanaf 27 september in de (web)winkels. Volg je hart en maak je dromen waar, leef met lef!”

Dagmar Valerie’s ‘Liever met lef’ verschijnt op 27 september 2016.

Geef een reactie