MusicalPodiumZhighlightZSlider

Musical Roodkapje in première

Van Hoorne Theaterproducties brengt dit theaterseizoen de jeugdmusical ‘Roodkapje’ naar de Nederlandse theaters. Een heugelijk moment voor theaterproducent en acteur Michael van Hoorne die de musical acht jaar geleden voor het eerst produceerde. Het was de eerste musical van de handen van zijn theaterimpresariaat dat de in de afgelopen jaren een grote naam heeft opgebouwd met haar familiemusicals.

musical-roodkapje-bas-oeijen-1

De musical vertelt het moderne verhaal van Roodkapje, die in opdracht van haar moeder boodschappen gaat brengen naar haar grootmoeder in het grote bos. In het bos wonen de goed en kwaadaardige wolven Gerrit en Tina. De goedaardige Gerrit sluit en vriendschap met Roodkapje totdat hij erachter komt dat zijn kwaadaardige vrouw, Tina het op Roodkapje en haar grootmoeder gemunt heeft. Gelukkig is daar nog altijd de heldhaftige jager Benjamin die zorg draagt voor de veiligheid van Roodkapje, en dat doet hij niet helemaal zonder gevoel…

musical-roodkapje-bas-oeijen-1-4

Net zoals alle andere jeugdproducties van Michael van Hoorne is ook Roodkapje weer een doorslaand succes. De musical kent een flinke dosis interactie waarbij de kinderen in het publiek een hoofdrol spelen. De humor is weggelegd voor zowel de jeugdige en de volwassen bezoekers. De musical is dan ook geschikt voor het hele gezin, mede ook doordat de gehele musical niet langer dan anderhalf uur duurt.

musical-roodkapje-bas-oeijen-1-5

De musical Roodkapje is een kwalitatieve musical voor het gehele gezin, de cast heeft een prima beheersing over de musicaldisciplines waardoor de productie bestempeld kan worden als vermakelijke, solide productie voor het gehele gezin.

Foto’s (c) Bas Oeijen

musical-roodkapje-bas-oeijen-1-7

Geef een reactie