BoekenZhighlightZSlider

HET MOLBOEKJE: Hét boek bij seizoen 17 van Wie is de Mol?

Wie is de Mol? gaat zijn zeventiende seizoen in! Het MOLBOEKJE 2017 is een niet te missen notitieboekje waarin jij al je aantekeningen kwijt kunt om zo te komen tot de ontmaskering van ‘de Mol’. Het Molboekje 2017 is een niet te missen notitieboekje waarin je al je aantekeningen en wetenswaardigheden kwijt kunt om zo ‘de Mol’ van 2017 te kunnen ontmaskeren. Ook zijn er invulschema’s te vinden die je helpen bij het ontrafelen van geheimen en trucs van de deelnemers.

Het bevat korte biografieën van de deelnemers en interessante informatie over de omgeving waar het spel zich dit jaar afspeelt. Ook bevat het boekje tips en tricks, leuke weetjes en interviews met (oud)finalisten en Mollen, evenals een voorwoord en dagboekaantekeningen van presentator Art Rooijakkers.

ɪsʙɴ: 978 94 005 0793 7
Koop online

Geef een reactie