BoekenZhighlight

‘Altijd dichtbij’, ideale psychologische thriller voor de zwoele zomeravond

Voor de lezers van Simone van der Vlugt en SJ Watson verschijnt op 15 augustus ‘Altijd dichtbij’ van Paula Daly: een ideale psychologische thriller voor de zwoele zomeravond. Paula Daly is geboren in Lancashire. Vandaag de dag woont ze met haar echtgenoot, drie kinderen en hond in het Lake District in Engeland. Voordat haar debuut Ontaard verscheen, werkte ze als fysiotherapeut. Daly wordt door de internationale pers geprezen als een van de beste thrillerschrijvers van haar generatie.

Wanneer de jongste dochter van Natty en Sean ziek wordt tijdens een schoolreis en Natty een paar dagen van huis is om bij haar dochter te zijn, biedt haar goede vriendin Eve aan om haar gezin draaiend te houden. Bij thuiskomst blijkt dat die ‘hulp’ iets te ver is doorgeslagen: Sean is verliefd geworden op Eve en het huwelijk valt uiteen. En hoe hard Natty ook probeert haar leven opnieuw op te bouwen, Eve slaagt er steeds opnieuw in haar dat onmogelijk te maken. Dan ontvangt Natty een anoniem briefje waaruit blijkt dat dit bepaald niet de eerste keer is dat Eve op deze manier een gezin verwoest, met fatale consequenties. Natty is vastbesloten deze ‘serieminnares’ te ontmaskeren…

‘Altijd dichtbij’ verschijnt op 15 augustus bij uitgeverij De Fontein.

ISBN: 9789026138331

Geef een reactie